نان سير
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
تبلیغات
.
بروزباش
هرآنچه که شمادوست دارین دربروزباش
بروزباش
www.malasfarham.loxblog.com
بروزباش
لطــــــفا از دیگرصــــفحــــات و مــــطالـــب وب نــیز دیــدن فرمایید

https://telegram.me/taramod

https://telegram.me/taramod

https://www.instagram.com/zibayi_taramod

https://www.instagram.com/zibayi_taramod

کـانـال ایستگاه تغیـــــیر بـاورهـــا راهــــــــــی بســـوی موفقیـــت




نان سير
نوشته شده در 4 مهر 1393
بازدید : 91671
نویسنده : فرهام

 

نان سير

مواد لازم:

1)كره:175گرم

2)سير:6الي8حبه رنده شده يا له شده

3)جعفري:خرد شده 2قاشق غذاخوري

4)نان باگت:1عدد

۵)پنیر پارمزان:۱۰۰گرم(بدلخواه)

طرز تهيه:

1)فر را از قبل با دماي 230درجه سانتيگراد روشن مي كنيم

2)كره را در يك ماهي تابه كوچك آب مي كنيم سپس جعفري وسير را اضافه مي نماييم(توجه كره فقط ذوب شود اين كار را در دماي اتاق نيز مي توان انجام داد)

3)نان باگت را از وسط نصف كرده سپس به قطعات كوچكتر تقسيم مي كنيم.حال ميكس كره را روي داخل نان مي ماليم.وروی آن پنیر میریزیم

4)قطعات نان را بمدت8الي10 دقيقه در فر قرار داده تازماني كه نان برشته وروي آن طلايي مايل به قهوه اي شود.

 



امید وارم همیشه ملس باشین

:: موضوعات مرتبط: آشپزی , ,



مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید

<-CommentGAvator->
arezoo در تاریخ : 1393/7/4/5 - - گفته است :

سلام وبلاگت عالیه
سلام لطف دارین



نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: