توصیه های لازم برای تابستانی سالم
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
تبلیغات
.
بروزباش
هرآنچه که شمادوست دارین دربروزباش
بروزباش
www.malasfarham.loxblog.com
بروزباش
لطــــــفا از دیگرصــــفحــــات و مــــطالـــب وب نــیز دیــدن فرمایید

https://telegram.me/taramod

https://telegram.me/taramod

https://www.instagram.com/zibayi_taramod

https://www.instagram.com/zibayi_taramod

کـانـال ایستگاه تغیـــــیر بـاورهـــا راهــــــــــی بســـوی موفقیـــت




بازدید : 91396
نویسنده : فرهام

در فصل گرم بهتر است لباس های روشن نخی بپوشید، چون استفاده از لباس های مشکی و نایلونی موجب افزایش دمای بدن به 39 تا 40 درجه می شود. علاوه بر این،تعریق زیاد با چنین پوشش هایی، شرایط مناسبی را برای رشد باکتری ها و قارچ ها فراهم می کند.

تعریق پوست می تواند عوارض بسیار زیاد و ناراحت کننده ای داشته باشد، اثرات لکه های عرق به صورت جوش هایی روی صورت و گردن کودکان و دانه های سفید براق پرآب،اطراف بینی و زیر پلک های افراد بالغ نمود پیدا می کند که با تعریق مجدد تشدید می شود. علاوه بر آن به علت ترشح عرق، ضایعات عفونی در زیر بغل، کشاله ران و نقاطی مانند اطراف سینه و پشت گردن ایجاد و موجب خارش، التهاب و قرمزی پوست می شود.

کلر آب استخر می تواند باعث ابتلا به اگزماهای شدید پوستی، خشکی شدید پوست و گاهی اوقات ریزش مو شود. بنابراین لازم است پیش و پس از رفتن به استخر، زیر دوش، بدن کاملا شسته شود و پس از استخر از کرم های مرطوب کننده استفاده کرد.

 

 

پوست و ورزش

نکات بهداشتی که در استفاده از وسایل ورزشی در سالن ها باید مورد توجه قرار گیرد:

جنس روکش بیشتر وسایل ورزشی از جنس نایلون است و رطوبت و عرق روی آن باقی می ماند که می تواند باعث ایجاد قارچ و لک روی پوست شود. بنابراین پیش از استفاده از این وسایل حتما باید دوش گرفت سپس برای استفاده از این وسایل، حوله جداگانه ای روی آن انداخت. استفاده از حوله خشک کردن بدن، بر روی وسایل ورزشی باعث می شود که افراد از خود، بیماری قارچی بگیرند. علاوه بر آن، پس از ورزش باید سریع دوش گرفت و بدن خود را با مواد شوینده ای شست و شو داد که از سوی پزشک یا داروخانه توصیه شده است.

 

 

پوست و آفتاب

سوختگی با آفتاب، میزان گلبول سفید بدن را کاهش می دهد. زیرا گلبول های سفید که در مویرگ ها قرار دارند توسط اشعه ماورا» بنفش موجود در نور خورشید از بین می رود.

 

 

پیشگیری از آفتاب سوختگی

از مواجه شدن غیرضروری با آفتاب خودداری کنید.

حداکثر تابش اشعه ماورای بنفش بین ساعات 10 صبح تا 4 بعد از ظهر است. در این ساعات در محیط های بسته به سر برید و اگر در محیط بیرون هستید در سایه باشید زیرا سایه می تواند تا 50 درصد باعث کاهش اثرات اشعه ماورای بنفش شود.

در روزهای ابری هنوز اشعه ماورای بنفش وجود دارد و ممکن است آفتاب سوختگی رخ دهد. با بالا رفتن در ارتفاعات، شدت اشعه ماورای بنفش افزایش می یابد. با افزایش ارتفاع هر 300 متر، 4 تا 5 درصد شدت آن افزایش می یابد. بنابراین به کسانی که به کوه نوردی می روند توصیه می شود با توجه به این نکته از کرم های ضد آفتاب استفاده کنند.

از گرفتن حمام آفتاب و برنزه کردن پوست باید پرهیز کرد. از رفتن به سالن های مخصوص برنزه کردن و استفاده از اشعه های مصنوعی نیز باید خود داری کرد.

در صورتی که خیلی تمایل به برنزه شدن دارید می توانید از کرم های مخصوص برنزه کردن استفاده کنید تا ضمن محافظت ازاشعه آفتاب، رنگ دلخواه تان را نیز به دست آورید.

 

 

مسمومیت غذایی در فصل گرما

علائم و نشانه های مسمومیت غذایی بسته به علل پیدایش، تفاوت دارند; اما بیشتر مسمومیت ها منجر به بروز یک یا چند نشانه زیر خواهند شد: تهوع، استفراغ، اسهال آبکی، درد شکمی، بی اشتهایی، خستگی و تب.

علائم و نشانه ها ممکن است در عرض چند ساعت پس از خوردن مواد غذایی آلوده یا حتی چند روز بعد شروع شوند. شایع ترین عارضه مسمومیت، کم آبی بدن(از دست دادن شدید آب، املاح و مواد معدنی ضروری) است.

مسمومیت غذایی در اکثر موارد به خودی خود در عرض 48 ساعت بهبود می یابد; اما برای داشتن حسی بهتر نکات زیر را رعایت کنید:

به معده خود استراحت دهید و خوردن و آشامیدن را برای چند ساعت متوقف کنید.

سعی کنید تکه ای یخ را مکیده یا آب کافی بنوشید. پس از بهبود نسبی، به تدریج شروع به خوردن و نوشیدن کنید و از غذاهایی که هضم آن ها ساده تر است شروع کنید. اگر تهوع شما برگشت، دوباره خوردن را قطع کنید. بیماری و کم آبی بدن، باعث خستگی و ضعف شما می شود پس استراحت را فراموش نکنید.

 

 

مقابله و پیشگیری

همیشه پیشگیری بهتر از درمان است پس این کارها را فراموش نکنید: دست ها،ظروف و سطوح مربوط به مواد غذایی را مرتب بشویید. مواد غذایی خام را جدا از مواد آماده مصرف، نگهداری کنید.

هنگام خرید، آماده کردن غذا یا نگهداری آن ها، گوشت، مرغ و ماهی را جدا از مواد غذایی دیگر نگه دارید. پخت غذاها باید در درجه حرارت مطمئن صورت گیرد. عوامل بیماری زا اغلب در دمایی بین 63 تا 74 درجه سانتی گراد از بین خواهند رفت.

غذاهای فاسد شدنی را بی درنگ در یخچال یا فریزر قرار دهید. اگر ماده غذایی ای را قرار نیست طی دو روز آینده مصرف کنید حتما در فریزر قرار دهید. مواد غذایی منجمد را در دمای اتاق قرار ندهید. امن ترین شیوه برای آب کردن یخ غذاها، استفاده از یخچال یا مایکروویو (انجمادزدایی) است.

ریختن آب سرد روی غذا نیز شیوه ای مطمئن خواهد بود. این نکته را همیشه به یاد داشته باشید;اگر به سلامت غذایی اطمینان ندارید، آن را مصرف نکنید.



امید وارم همیشه ملس باشین



مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: